Ett brev som rulle

Växjö: Avslutningshögtid avancerad nivå 2020

Den 3 juni kommer Linnéuniversitetet att hålla sin avslutningshögtid på avancerad nivå för de studenter som i Växjö avslutar sin ett- eller tvååriga utbildning på avancerad nivå läsåret 2019/2020.

Avslutningshögtid avancerad nivå vänder sig till alla studenter som avslutar eller har avslutat sin ett- eller tvååriga utbildning på avancerad nivå vid Linnéuniversitetet under läsåret ht19/vt20. För studenterna i Växjö hålls högtiden onsdagen den 3 juni.

Plats och tid

Växjö Konserthus kl. 14-16, alla fakulteter.

Program

Information om programmet kommer nästa år.

Livesändning av avslutningshögtid avancerad nivå

Avslutningshögtid avancerad nivå livesänds via internet. Det innebär att om du har familj, vänner eller släktingar som inte kan närvara vid högtiden ändå kan få ta del av evenemanget.

Här kan du se livesändningen från avslutningshögtiden den 3 juni 2020. Visas endast denna dag kl 14-16.

Inbjudan och anmälan

En inbjudan med information om anmälan kommer skickas via e-post till dig som har avslutat eller kommer att avsluta din ett- eller tvååriga utbildning på avancerad nivå under läsåret ht19/vt20.

Inbjudan skickas ut i början av vårterminen 2020. I din inbjudan kommer det finnas en länk till anmälningssidan. Sista dag att anmäla sig är den 14 april 2020.

Nominering till studenternas tal

Under avslutningshögtiden ska en student på respektive ort hålla ett avslutningstal till de andra studenterna.

Alla studenter och lärare som anmält sig till Avslutningshögtid avancerad nivå 2020 kan nominera en student till att bli "Studenternas talare".

Att bli nominerad till "Studenternas talare" innebär en utmärkelse i form av ett intyg från studentkåren Linnéstudenterna och Linnéuniversitetet. Utöver detta erbjuds studenten coachning i muntligt framträdande.

Här nominerar du till "Studenternas talare" 2020 (länken öppnas i februari 2020). Sista dag att nominera är den 14 april 2020.

Meddelande kommer att lämnas till nominerad person senast den 24 april 2020.

Frågor

Har du frågor kring avslutningshögtid avancerad nivå är du välkommen att höra av dig till oss på avslutningshogtid@lnu.se eller se om du finner svar på din fråga på vår FAQ om avslutningshögtid avancerad nivå.

Mer information

För mer information besök Lnu.se/avslutningshogtid

Växjö Konserthus Cecilia Brandel Lägg till i din kalender