Diplomrulle

Kalmar: Avslutningshögtid avancerad nivå 2021

Den 4 juni kommer Linnéuniversitetet att hålla sin avslutningshögtid på avancerad nivå för de studenter som i Kalmar avslutar sin ett- eller tvååriga utbildning på avancerad nivå läsåret 2020/2021.

Avslutningshögtid avancerad nivå vänder sig till alla studenter som avslutar eller har avslutat sin ett- eller tvååriga utbildning på avancerad nivå vid Linnéuniversitetet under läsåret ht20/vt21. För studenterna i Kalmar hålls högtiden onsdagen den 4 juni.

Plats och tid

Högtiden blir i år digital och kommer sändas live den 4 juni kl. 13-15. Mer information kommer längre fram.

Program

Högtiden öppnar med ett välkomsttal av prorektor och Studentkåren. Där på följer underhållning och hyllningsceremonier om vartannat, varpå högtiden avslutas med studenternas tal.

Inbjudan och anmälan

Anmälan öppnar i februari 2021. För att anmäla dig klickar du på den länk som du får i din pdf-inbjudan via mejl i början av 2021. Sista dag att anmäla dig är den 14 maj 2021.

Livesändning av avslutningshögtid avancerad nivå

Avslutningshögtid avancerad nivå livesänds via internet. Det innebär att om du har familj, vänner eller släktingar som inte kan närvara vid högtiden ändå kan få ta del av evenemanget.

Nominering till studenternas tal

Under avslutningshögtiden ska en student på respektive ort hålla ett avslutningstal till de andra studenterna.

Alla studenter och lärare som anmält sig till Avslutningshögtid avancerad nivå 2021 kan nominera en student till att bli "Studenternas talare".

Att bli nominerad till "Studenternas talare" innebär en utmärkelse i form av ett intyg från studentkåren Linnéstudenterna och Linnéuniversitetet. Utöver detta erbjuds studenten coachning i muntligt framträdande.

Nomineringen öppnar i februari 2021. Sista dag att nominera är den 18 april 2021.

Meddelande kommer att lämnas till nominerad person senast den 23 april 2021.

Frågor

Har du frågor kring avslutningshögtid avancerad nivå är du välkommen att höra av dig till oss på avslutningshogtid@lnu.se eller se om du finner svar på din fråga på vår FAQ om avslutningshögtid avancerad nivå.

Mer information

För mer information besök Lnu.se/avslutningshogtidavanceradniva

Online Cecilia Brandel Lägg till i din kalender