eu

Skriv din ansökan till Traineeprogrammet "Blue Book" på Europa Kommissionen

BlueBook- programmet är ett fem månaders betalt traineeprogram på Europeiska kommissionen med start i oktober 2021 och en fantastisk möjlighet att testa på en karriär inom EU. Under denna workshop kommer du guidas genom hela ansökningsproceduren.

Justyna Legutko, Linnéuniversitetets EU-karriärambassadör och tidigare anställd på Traineeship Office på Europeiska kommissionen, kommer under denna workshop att guida dig i hur du fyller i ansökningsformuläret för Blue Book-programmet, för att du ska ges de bästa möjligheterna att lyckas med din ansökan. (Workshopen kommer att hållas på engelska). 

Läs mer om traineeprogrammet HÄR. Ansökningsperioden är mellan den 6 januari  och 31 januari 2021. 

För att du ska få ut så mycket som möjligt av denna workshop, uppmuntrar vi dig att:

  • Titta igenom ansökningsformuläret innan den 19 januari. Förbred eventuella frågor, antingen genella eller som berör just din ansökan. 
  • Gå in och kolla på   WhoIsWho page of the European Commission för att se vilket direktorat som du är intresserad av. Tveka in att kontakta Justyna via EUCareers - LNU eller via eucareers.linnaeus@gmail.com om du är osäker på vilket eller vilka direktorat du kan ansöka till samt att få mer information om dessa. 

 

Kom ihåg!

Du kan ansöka till Blue Book-traineeprogrammet med start i oktober 2021 om du har en avklarad kandidatexamen eller kommer erhålla en kandidatexamen senast den 31 januari 2021. 

Självklart är du välkommen att delta workshopen om du är nyfiken på programmet men inte avser att ansöka denna omgång! 

Anmäl dig genom att fylla i din e-postadress nedan.

Vi ses den 19 januari! 

 

Anmälan görs via mejl till: anna.kagestad@lnu.se

Zoom Lägg till i din kalender