Bild från studion under öppet hus med studenter

Digitalt Öppet hus - Inspirationsdagen

Sugen på att börja plugga på Linnéuniversitetet?

Då är du varmt välkommen till oss och till vår inspirationsdag om studier och studentliv vid Linnéuniversitetet. Här kan du ta del av allt du behöver veta för att börja studera. Hur funkar egentligen studier på universitet? Finns det studievägledning att få? Kan man åka på utlandsstudier? och hur är egentligen studentlivet?

Välkommen på digitalt Öppet hus "Den 25e smäller de". 

Inspirationsdagen är för alla nyfikna blivande studenter, ja alla är välkomna! 

En inspirerande dag fylld med spännande föreläsningar och inslag. Det är en chans att möta representanter från universitetet och få svar på funderingar och tankar om studier på Linnéuniversitetet. Vi kommer även kunna visa upp universitetet både i Kalmar och i Växjö.

Missa inte vår livesändning kl.10.00. 
Vi rivstartar dagen med en livesändning kl.10.00 där det bjuds på underhållning och inspiration gällande studieval och studentliv, vi får även följa några gymnasieelever som fått testa på hur det är att vara student för en dag. Dagen fortsätter sedan med fler spännande föreläsningar och inslag. 

Under dagen kan man även ta del av informationspass från några av våra utbildningar. Det kommer även finnas möjlighet för besökare att chatta med oss!

Datum: 25 mars 2021
Digitala öppettider: 10.00 – 18.00
Länk till Digitalt Öppet hus (öppnar 25e mars)
Program - Digitalt öppet hus.pdf

Anmäl dig här!

Anmäl dig till öppet hus här

Frågor om evenemanget kontakta: Infodag@lnu.se

Spana in vår nya inspirationssida på Lnu.se/plugga.

Lnu.se/plugga kan du få en försmak av studentlivet och våra utbildningar. Här hittar du allt från vilka utbildningar vi erbjuder till hur man hittar bostad och vilka studentföreningar som man kan engagera sig i.

Lägg till i din kalender