Väg med texten karriär skriven på den
Öppen föreläsning

Linnéuniversitetet Live: Dags att förbereda din karriär?

Vad kan jag arbeta med när jag är klar med min utbildning? Jag har ingen arbetslivserfarenhet - hur kan jag få ett jobb? Vad kan jag göra under min studietid för att öka mina chanser på arbetsmarknaden?

Du som är student, doktorand eller alumni, nu har du ett gyllenen tillfälle att få tips och ställa frågor och ta nästa steg i din karriärplanering! 

Karriärcenter är en ny samlingsplats för den karriärrelaterade service som Linnéuniversitetet erbjuder till studenter, doktorander och alumner. Här kan du få hjälp med att uppdatera din CV och delta i workshops med tema karriärplanering. Jobbportalen MyCareer är en annan service där det går att söka efter praktikplatser, jobb eller idéer till examensarbeten.

Anna Kågestad, karriärvägledare vid Linnéuniversitet i Kalmar finns på plats och berättar mer om karriärcenters olika erbjudanden och svarar gärna på dina frågor och funderingar.


Välkomna!

Ingen föranmälan behövs.

På torsdagar erbjuder Linnéuniversitet uppdateringar och presentationer om forskning, specifika utbildningar, samarbetsprojekt och pågående utvecklingsarbeten. Varje tillfälle inleds med en programpunkt på 20-30 minuter följt av frågestund, samtal och mingel. I övrigt kommer programmet variera till innehåll och form. I anslutning till programmet erbjuds möjlighet till förtäring i samarbete med café Wud på Universitetskajen.

Linnéuniversitetet Live 

är en mötesplats mellan universitetet och det omgivande samhället. Målet med mötena är att synliggöra utbildning, forskning, projekt och verksamhet vid lärosätet genom att sätta kunskap i rörelse.

Se samtliga evenemang i Linnéuniversitet Live


Hus Stella, Linnéuniversitetet, Kalmar Linda Leonhardt Lägg till i din kalender