Digitalt praktikmingel inom data/IT

Ett av de bästa sätten för företag att lära känna våra studenter är i samband med praktik. Under hösten 2021 erbjuder vi praktik för de studenter som läser programmen Interaktiva medier och webbteknologier (10 veckors praktik), Interaktionsdesigner (20 veckor) samt System­vetar­programmet, inriktning affärs- och verksamhetsutveckling (20 veckor).

Vi vill därför bjuda in ditt företag till en träff för att du/ni ska få lära dig mer om vad praktiken innebär, samt kanske få möjlighet att träffa just din praktikant. Missa inte denna chans!

Vi kommer att inleda dagen med ett informationspass och sedan fortsätta med "mingel", där ni som deltagare är välkomna att ta plats i ett digitalt rum ock skapa kontakt med studenterna för att synliggöra vilka ni är.

Agenda

  • Information om praktikkurserna
    • Goda exempel från företag och studenter
  • Mingel – möjligheter för studenter och arbetsgivare att mötas i enskilda breakoutrooms
  • Pitchar i lobbyn – möjlighet parallellt med minglandet i enskilda rum för företag att ta ordet i det gemensamma zoomrummet för att pitcha sig och fylla eventuella kvarvarande mingelplatser. 

Anmälan

Företag/organisation: Var vänlig fyll i anmälan deltagande företag så delar vi info om er med studenterna. Studenterna får anmäla i förväg vilka organisationer de är intresserade att prata med så styr vi upp minglandet lite. 

Som student ber vi dig anmäla dig till peter.adiels@lnu.se (systemvetare+interaktionsdesigner) respektive till karl.johan.rosqvist@lnu.se (övriga). Länk till minglet skickas till anmälda.

MyCareer

Det är möjligt hela läsåret att utan kostnad annonsera både praktikplatser, sommarjobb, examensarbeten och jobb riktat till våra studenter på mycareer.lnu.se. Kika gärna där också!

 

 

Som ett webinar Helena Belfrage Lägg till i din kalender