Yrkeslärare
Konferens

Yrkeslärarkonferensen 2021

Den tionde konferensen för yrkeslärare med temat ”Språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt” kommer i år att arrangeras tillsammans med yrkeslärarnas nationella alumnträff på Zoom onsdagen den 17 november.

Välkommen att träffa yrkeslärare och andra med anknytning till yrkesutbildning i gymnasieskola och kommunal vuxenutbildning på en heldags
kompetensutveckling och nätverkande!

Huvudtalare på årets Yrkeslärarkonferens är Anette Jahnke, lektor på Göteborgs universitet. Dagen kommer också att innehålla information från nätverk för yrkeslärare liksom diskussion i breakout rooms.

Den nationella alumnträffen inleds gemensamt för att därefter fortsätta i slumpvisa grupper för diskussion och erfarenhetsutbyte. Förbered dig gärna inför träffen genom att titta igenom det material som kommer via e-post ungefär två veckor innan träffen äger rum. Detta material handlar bland annat om hur språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt kan underlättas av
dialogisk och erfarenhetsbaserad undervisning och bildar utgångspunkt för diskussioner under träffen. Alumnträffen arrangeras av Sveriges yrkeslärarprogram.

För att delta anmäler du dig senast den 12 november via anmälningsformuläret nedan. Dagen är kostnadsfri. Du väljer själv om du vill delta hela dagen eller delar av dagen. 

Online Viktoria Grahn Johansson Lägg till i din kalender