Lärare pratar inför studenter
- Heldag

Framstående lärare

Har du en särskilt skicklig lärare? I så fall är det hög tid att nominera till förtjänsttecken, nomineringstiden går ut den 30 september.

Förtjänsttecken delas ut till personer som på ett framstående sätt bidragit till att stärka visionen om den kreativa och internationella forsknings- och kunskapsmiljön som odlar nyfikenhet, nytänkande, nytta och närhet vid Linnéuniversitetet. 

Som student kan du nominera en lärare till utmärkelse till framstående lärare för pedagogisk skicklighet på grund- och avancerad nivå. 

Förtjänsttecken innebär en utmärkelse i form av diplom och att ett belopp om 25.000 kr avsätts för forskning, kompetensutveckling eller annan aktivitet av betydelse för personens fortsatta utveckling inom universitetets verksamhet.

Klicka här för att skicka in din nominering. Sista dag att nominera är redan den 30 september.

Efter att nomineringstiden gått ut kommer nomineringarna att sammanställas och lämnas vidare för beredning, kompletterande uppgifter kan komma att efterfrågas under beredningsarbetet. Efter beredningen kommer beslut om vilka som tilldelas förtjänsttecken att fattas av rektor.

Välkommen med din nominering!

- Heldag Vivian Lakaw Lägg till i din kalender