Studenter på trappa
Introlördag

Introlördag för studenter på Fakulteten för konst och humaniora

Som ny student vid ett universitet är det ofta många frågor och funderingar. Därför välkomnar vi dig som ny student på Fakulteten för konst och humaniora till introlördag den 3 september 2022. Ta möjligheten att ställa samtliga frågor du har och ta del av det innehållsrika program vi tagit fram för våra nya studenter.

Den 3 september samlar vi alla nya studenter vid Fakulteten för konst och humaniora för en innehållsrik förmiddag med information för dig som ny student. Du får tillfälle att ställa alla frågor du kan ha samt träffa nuvarande studenter och få tips och trix om både studentliv och studier.

Frågebord där du kan ställa frågor om allt mellan himmel och jord finns i både Kalmar och Växjö i anslutning till lokalerna nedan och är öppna mellan 9.00-13.00.

Programmet startat vid 9.30 och avslutas runt 12.30. Du hittar mer information och program nedan.

Vi kommer ha introlördag samma tid i både Kalmar och Växjö, kom ihåg att anmäla dig. Du hittar både lokaler och anmälningsformuläret nedan.

Kalmar

Umbra, Culmen

Växjö

Leonardo, F huset

Anmälan till introlördag 3 september 2022

Vilken ort deltar du på?

Medgivande - GDPR

Jag medger att uppgifter i detta formulär får användas av universitetet inom ramen för universitetets uppdrag med det syfte som angivits i informationstexten via nedanstående länk.

Villkoren för behandling av personuppgifter vid Linnéuniversitetet.

Umbra i Kalmar & Leonardo i Växjö Stina Hultberg Läs mer om evenemanget Lägg till i din kalender