Diplomrulle

Kalmar: Avslutningshögtid avancerad nivå 2023

Den 2 juni kommer Linnéuniversitetet att hålla sin avslutningshögtid på avancerad nivå för de studenter som i Kalmar avslutar sin ett- eller tvååriga utbildning på avancerad nivå läsåret 2022/2023.

Avslutningshögtid avancerad nivå vänder sig till alla studenter som avslutar eller har avslutat sin ett- eller tvååriga utbildning på avancerad nivå vid Linnéuniversitetet under läsåret ht22/vt23. För studenterna i Växjö hålls högtiden onsdagen den 31 maj.

Plats och tid

Kalmar Teater den 2 juni kl.13- ca 15. Dörrarna öppnas 12.30 och vi uppmanar dig att vara ute i god tid. Det kommer att vara reserverade platser i salen beroende på vilket program du läst. Dina gäster sitter tillsammans på icke reserverade platser i salen. Information om detta finns på plats samt personal att fråga. Dörrarna till ceremonisalen stänger 13.00 då ceremonin startar. 

Program

Högtiden öppnar med ett välkomsttal av prorektor och ordförande i Linnékåren. Där på följer underhållning och hyllningsceremonier om vartannat, varpå högtiden avslutas med studenternas tal. Det här blir en mycket festlig och högtidlig eftermiddag som avslutas med mingel.

Livesändning av avslutningshögtid avancerad nivå

Avslutningshögtid avancerad nivå livesänds via internet. Det innebär att om du har familj, vänner eller släktingar som inte kan närvara vid högtiden ändå kan få ta del av evenemanget. Länken till livesändningen publiceras på www.Lnu.se samma vecka. 

Frågor

Har du frågor kring avslutningshögtid avancerad nivå är du välkommen att höra av dig till oss på avslutningshogtid@lnu.se eller se om du finner svar på din fråga på vår FAQ om avslutningshögtid avancerad nivå.

Mer information

För mer information besök Lnu.se/avslutningshogtidavanceradniva

Kalmar teater Nanny Fransson Lägg till i din kalender