Karriärdag Teknik en student pratar med företag.

Karriärdag teknik och Byggardagen

I år slår vi ihop den traditionella Byggardagen med Karriärdag Teknik. Det blir en dag för företag, organisationer och studenter inom både bygg, data/it och teknik att nätverka. Den här dagen är en möjlighet för dig som företag och student att knyta värdefulla kontakter inför framtiden.

I år live-streamar vi mellan 09.45-12.00. Sändningen hittas här. Welf Löwes föreläsning i IKEA-salen med start kl 10.55 kommer också gå att se på samma kanal. Den föreläsningen är  en introduktion till att skriva examensarbete.

Företagspitchning

Var vill du helst jobba? 

Branschföreningen för data/it-företag Digitri håller i en pitchtävling där några företag får berätta om sig själva inför en jury med studenter. Studentjuryn utser bästa arbetsgivare!

12.15-13.00 Vilket av IT-företagen vill en helst jobba på?
På scenen, K-gallerian

Varför är den här dagen viktig?

På Linnéuniversitetet och fakulteten för teknik jobbar vi aktivt för att studenter redan under sina studier ska börja bygga upp sitt nätverk bland framtida arbetsgivare. Kontakter med företag och organisationer är viktigt under studierna inför fallstudier, vid praktik och examensarbeten.

Generellt sätt är studenterna på de här utbildningarna nyfikna på sin kommande arbetsmarknad och vår övertygelse är att studenter och bransch gynnas av att de studerande får en ökad förståelse för vad de framtida jobben faktiskt innebär.

Missa inte den här chansen - delta i Karriärdag Teknik och Byggardagen. Hör gärna av dig med frågor till Jan NovakHelena Belfrage eller mejla samverkan.ftk@lnu.se

Karriärdag teknik och Byggardagen är en del av Digitala veckan. Läs mer om Digitala veckan och Digitri här.

Linnéuniversitetet Hus M, N & K Växjö Lägg till i din kalender