Linnékåren på studentmässa
Öppen föreläsning

Linnéuniversitetet Live: Varför behövs kåren?

Studentkåren har som uppdrag att bevaka utbildningen vid lärosätet, men vad innebär det i praktiken? Hur kan kåren och universitetet samverka för att få fler studenter att engagera sig i utbildningsfrågor? Du som är student - få svar på de här frågorna  och ta möjligheten att ställa dina frågor till Linnékåren! 

Linnékåren presenterar sin verksamhet med fokus på studentinflytande och studentrepresentation vid Linnéuniversitetet. Vi kommer även att få se  nyproducerade filmer som beskriver kårens verksamhet. 

Är du intresserad av att kunna påverka din utbildning till exempel i programråd? Då kanske möjligheten att bli studentrepresentant  är något för dig? 

Välkomna!

Ingen föranmälan krävs.

På torsdagar erbjuder Linnéuniversitet uppdateringar och presentationer om forskning, specifika utbildningar, samarbetsprojekt och pågående utvecklingsarbeten. Varje tillfälle inleds med en programpunkt på 20-30 minuter följt av frågestund, samtal och mingel. I övrigt kommer programmet variera till innehåll och form. I anslutning till programmet erbjuds möjlighet till förtäring i samarbete med café Wud på Universitetskajen.

Linnéuniversitetet Live 

är en mötesplats mellan universitetet och det omgivande samhället. Målet med mötena är att synliggöra utbildning, forskning, projekt och verksamhet vid lärosätet genom att sätta kunskap i rörelse.

Se samtliga evenemang i Linnéuniversitet Live


Omnispace, Hus Stella, Linnéuniversitetet, Kalmar Linda Leonhardt Lägg till i din kalender