elitidrottande studenter löptränarungdomar

Linnéuniversitetet Live: Dubbla karriärer- kombinera elitidrottssatsning med studier INSTÄLLT

Med anledning av pandemins utveckling pausas Linnéuniversitetet Live under januari. Nytt besked om aktiviteterna i februari kommuniceras här senast 28 januari.

Aktiviteter som inte kan genomföras som planerat flyttas fram och ges så snart möjlighet finns med hänsyn till rådande restriktioner och övrig planering. Målsättningen är återstart av Linneuniversitetet Live så snart det går relaterat Folkhälsomyndighetens rekommendationer.


Linnéuniversitetet är ett Elitidrottsvänligt lärosäte (EVL). Det innebär att du kan skaffa dig dubbla karriärer genom att kombinera universitetsstudier med din idrottssatsning för att skapa bästa möjliga förutsättningar för ett liv under tiden eller efter din idrottskarriär.

Dubbla karriärer är en del av Riksidrottsförbundets satsning på riksidrottsuniversitet och elitidrottsvänliga lärosäten. Det innebär att så långt som möjligt erbjuda individuellt anpassad studiegång för dem som vill satsa på dubbla karriärer.

Medverkar gör studievägledare Pernilla Stahl med gäster.


Välkomna!

Ingen föranmälan behövs.

På torsdagar erbjuder Linnéuniversitet uppdateringar och presentationer om forskning, specifika utbildningar, samarbetsprojekt och pågående utvecklingsarbeten. Varje tillfälle inleds med en programpunkt på 20-30 minuter följt av frågestund, samtal och mingel. I övrigt kommer programmet variera till innehåll och form. I anslutning till programmet erbjuds möjlighet till förtäring i samarbete med WUD Bistro på Universitetskajen.

Linnéuniversitetet Live 

är en mötesplats mellan universitetet och det omgivande samhället. Målet med mötena är att synliggöra utbildning, forskning, projekt och verksamhet vid lärosätet genom att sätta kunskap i rörelse.

Se samtliga evenemang i Linnéuniversitet Live


Hus Stella, Linnéuniversitetet, Kalmar Linda Leonhardt Lägg till i din kalender