Dialog mellan två personer
Öppen föreläsning

Linnéuniversitetet Live: INSTÄLLD Arbetsgivare möter framtidens medarbetare genom Mentorprogrammet

Syftet med Linnéuniversitetets mentorprogram är dels att stärka studentens förutsättningar för kommande karriär och arbetsliv dels att ge mentorerna möjlighet att bidra i denna process och möta framtidens medarbetare.

Med start i september varje år paras en student ihop med en mentor från arbetslivet för att ta del av varandras erfarenheter under nio månader.

Är du kanske intresserad av att delta? Ta chansen att lyssna på Anna Kågestad, samordnare för mentorprogrammet och karriärvägledare när hon berättar om fördelarna med att vara mentor och adept. Hon informerar också om hur du går tillväga för att delta i mentorprogrammet och svarar gärna på dina frågor och funderingar.

Välkomna!

Ingen föranmälan behövs.

På torsdagar erbjuder Linnéuniversitet uppdateringar och presentationer om forskning, specifika utbildningar, samarbetsprojekt och pågående utvecklingsarbeten. Varje tillfälle inleds med en programpunkt på 20-30 minuter följt av frågestund, samtal och mingel. I övrigt kommer programmet variera till innehåll och form. I anslutning till programmet erbjuds möjlighet till förtäring i samarbete med WUD Bistro på Universitetskajen.

Linnéuniversitetet Live 

är en mötesplats mellan universitetet och det omgivande samhället. Målet med mötena är att synliggöra utbildning, forskning, projekt och verksamhet vid lärosätet genom att sätta kunskap i rörelse.

Se samtliga evenemang i Linnéuniversitet Live


Hus Stella, Linnéuniversitetet, Kalmar Linda Leonhardt Lägg till i din kalender