Post-it-lappar
Öppen drop-in diskussion

LNU Innovation digital drop-in fredag 27 maj kl 9:00-9:30

Varje fredag kl 9:00-9:30 finns vår innovationsrådgivare Urban Bergquist tillgänglig för en första dialog om hur din idé eller ditt forskningsresultat skulle kunna spridas bredare och tillämpas utanför akademin.

Anslut via bifogad Zoom-länk:

https://lnu-se.zoom.us/j/61058947465?pwd=NjRPNFNzbXkwQVphNFRNdDZlcVpJUT09 

Om du sedan vill prata vidare under diskretion kan vi boka in en egen tid för fortsatt diskussion. Våra innovationsrådgivare arbetar alltid under sekretess för att du ska kunna prata fritt med oss om dina idéer.

Vi på LNU Innovation hjälper universitetets forskare, anställda och studenter att förverkliga och sprida sina idéer och forskningsresultat, så att innovationer och tillämpningar kan komma människor och samhälle till nytta. Hos oss får du ett professionellt stöd i den tidiga utvecklingen av en idé mot ett sådant bredare nyttiggörande, oavsett om du väljer att gå en kommersiell eller icke-kommersiell väg.

Du kan läsa mer om stödet från LNU Innovation på vår hemsida på Medarbetare: https://lnu.se/medarbetare/stod-och-service/forskningsadministration/grants-and-innovation-office/lnu-innovation/