Internet of things lecture
Öppen föreläsning och workshop

Open lab-day - Hardware & IoT

Nyfiken på att lära dig mer om IoT? Normalt sett bjuder vi in till Open Lab sista onsdagen varje månad där du som företag kan komma till Linnéuniversitetet i Kalmar och träffa våra ingenjörer och forskare för att diskutera IoT-relaterade frågor, labba med vår utrustning mm. Men de stärkta restriktionerna förändrar förutsättningarna, så den här gången testar vi något nytt.

Onsdagen den 26 januari på eftermiddagen så bjuder vi in dig till en lite annorlunda Open Lab session online. Vi kommer inleda eftermiddagen med några live demos, där du kan följa våra ingenjörer och forskare som visar hur man kan bygga några olika lösningar. Under tiden får du möjlighet att ställa frågor och kanske väcks ditt intresse för att själv komma och testa och labba med oss när restriktionerna lyfter eller delta på en av våra digitala workshops för att lära dig mer.

Inför detta open lab har ni möjlighet att samma dag delta vid vår lunchföreläsning om Hårdvara & IoT

Har du frågor om hur din verksamhet kan använda sig av IoT, eller vilken sensor du ska välja eller något helt annat? Vi kommer under eftermiddagen ge dig tillfälle att ställa alla frågor du har relaterat till IoT och våra forskare och ingenjörer kommer att göra sitt bästa för att besvara dina frågor. Du får även möjlighet att dela med dig av egna erfarenheter och kunskaper till andra. Vi ser eftermiddagen som kravlöst häng där du kan komma och gå som det passar dig och din kalender. 

Anmälan till föreläsningen (Online, 12:00-13:00)

Anmälan till workshop (Online, 13:00-17:00)

Ytterligare information skickas till anmälda innan eventet börjar.

Aktiviteten anordnas av projektet IoT Lab för SMF som finansieras av den Europeiska Regionala Utvecklingsfonden via Tillväxtverket, Region Kalmar län och Region Kronoberg. Detta projekt ska öka kunskapen om möjligheterna med Internet of Things (IoT), samt utveckla nya idéer och produkter, bland små och medelstora företag (SMF) i Linnéregionen. 

Lägg till i din kalender