en person som sitter vid en dator
Open-lab

Open-lab day, Kalmar

Nyfiken på att lära dig mer om IoT? Den sista onsdagen varje månad bjuder vi in till open-lab day, där du som företag kan komma till Linnéuniversitetet i Kalmar och träffa våra ingenjörer och forskare för att diskutera IoT-relaterade frågor, samt labba med vår utrustning.

Vanligtvis bjuder vi in företag som pratar om diverse områden inom IoT, utmaningar och teknikerna de jobbar med, men den här gången har vi ett annorlunda upplägg på open-lab day. Vi kommer bl.a. visa vi hur vi jobbar mot de olika företagen som vi har initierat ett projekt med, samt visa vår utrustning i labbet.

Är du nyfiken på hur IoT-labbet skulle kunna hjälpa dig som företagare att komma igång med din idé? Missa då inte chansen och kom förbi för ett förutsättningslöst häng i labbet!

 

Hitta hit:

Hus Magna, Plan 4,

Pedalstråket 13,

392 31, Kalmar

Anmälan (30 nov 2022 - 13.00-17.00):

https://forms.office.com/e/hzS6zH0eFn

Om projektet

Aktiviteten anordnas av projektet IoT Lab för SMF som finansieras av den Europeiska Regionala Utvecklingsfonden via Tillväxtverket, Region Kalmar län och Region Kronoberg. Detta projekt ska öka kunskapen om möjligheterna med Internet of Things (IoT), samt utveckla nya idéer och produkter, bland små och medelstora företag (SMF) i Linnéregionen.

Kalmar David Mozart Andraws Lägg till i din kalender