tre barn som sitter framför en dator och kollar på kamera
-
Kodkurs

Sommarlovskurs i programmering för barn

Efter succén med vårens programmeringskurs för barn, ger Fakulteten för teknik återigen barn i åldrarna mellan 10-12 år möjligheten att komma till Linnéuniversitetet för att få prova på och utveckla kunskaper i programmering och digitalt skapande

Kursen görs i samarbete med Kodcentrum och barnen kommer arbeta med blockprogrammering i Scratch. Kursen är kostnadsfri. 

Upplägg:

  • 3 tillfällen: 3 timmar varje gång
  • Datum: 19, 20, 21 juni
  • Tid: kl. 09.00 - 12.00
  • Plats: Linnéuniversitetet Växjö

Ledarna för kursen är studenter vid Linnéuniversitetet. Flertalet av kursledarna är engelsktalande (som gärna vill lära sig mera svenska), därför behöver deltagarna i kursen kunna förstå och våga använda engelska. Vid varje kurstillfälle finns det någon svensktalande personal närvarande.

 

Intresseanmälan

Hur går det till? 

Du anmäler ditt barns intresse via formuläret nedan. Eftersom vi strävar efter en jämn fördelning mellan tjejer och killar kommer kursplatserna att fördelas för att uppnå detta. Sista anmälningsdag: tisdagen den 6 juni. Senast onsdagen den 7 juni får du besked från oss. 

Du får en bekräftelse att vi har mottagit din intresseanmälan via mejl. Får du inget mejl, kontakta oss gärna på ftk.temalinne@lnu.se

Anmälan är stängd. - Linnéuniversitetet, Växjö Lägg till i din kalender