två kvinnor vid en dator
Workshop

Inställt: Discovery IoT: An evening of learning and inspiration

Välkomna till en spännande och inspirerande kväll tillsammans med WiTech och IoT-labb!

Vi är glada att bjuda in dig till en unik kväll där du får chansen att träffas, nätverka och utforska spännande möjligheter inom Internet of Things (IoT). Vår kväll kommer att äga rum i Linnéuniversitetets IoT-labb, där vi kommer att dyka in i världen av sensorer och deras mångsidiga användningsområden inom IoT.

Vad kan du förvänta dig?
Forskningsingenjörer från IoT-labbet kommer att guida dig genom grunderna i IoT och sensoranvändning. Vi kommer även att dela spännande exempel på hur IoT används inom olika områden.

Efter det kommer du få möjligheten att själv experimentera med IoT-teknik. Vi kommer använda sensorer i något så vardagligt som blomkrukor för att visa hur man kan mäta vattennivå och fuktighet. Dessutom kommer du kunna utforska 3D-printningsteknik.

Oavsett om du är nybörjare eller har erfarenhet inom IoT-området, kommer du kvällen ha möjlighet att lära dig och nätverka med andra. Dela dina idéer, diskutera teknikens framtid och skapa nya kontakter.

 

Hitta till IoT-labbet
Linnéuniversitetet,
Pedalstråket 13,
392 31, Kalmar
Hus Magna, Plan 4
Det smidigaste sättet att komma till labbet är genom entré 3 (se kartan).
Karta: https://lnu.se/mot-linneuniversitetet/kontakta-och-besoka/karta/

Anmälan

Jag samtycker att samtliga arrangörer får fotografera under eventet och publicera bilderna på deras hemsida och andra marknadsföringskanaler:

Medgivande – GDPR

Jag medger att uppgifter i detta formulär får användas av universitetet inom ramen för universitetets uppdrag med det syfte som angivits ovan.

Villkoren för behandling av personuppgifter vid Linnéuniversitetet.

 

 

Aktiviteten anordnas av Linnéuniversitetet genom projekten HPC för SMF och  IoT-lab för SMF 2.0 som finansieras av den Europeiska Regionala Utvecklingsfonden via Tillväxtverket, Region Kalmar län och Region Kronoberg. Aktiviteten genomförs i samarbete med föreningen WiTech. ´

logotyper ERUF, Region Kronoberg och Region Kalmar Län

I samarbetet

WiTech logotyp