Navigera i den nya AI-världen
Forskningsseminarium e-hälsa

Hur ska vi navigera rätt i den nya världen med ChatGPT och AI?

Hur ska vi, privatpersoner, företag och offentlig sektor, navigera rätt en värld med ChatGPT och en allt snabbare AI-utveckling?  Fredrik Ahlgren, universitetslektor vid Linnéuniversitetet och grundare av podden “Teknik i Akademi”, bjuds in för att tala om hur vi kan möta den nya AI-världen.

–  Vi står inför ett teknikskifte som kommer att ändra hela vårt samhälle i grunden. Många jobb kommer att tas över av AI, och ingen kan säga hur det kommer att fungera i framtiden, säger Fredrik Ahlgren.

Han är forskare, ansvarig för Linnéuniversitetets IoT-lab (Internet Of Things) och tillsammans med två kollegor driver han podcasten “Teknik i Akademi”. I sin podd navigerar de sig fram, lyssnar på experter, djupdyker och följer löpande utvecklingen av ChatGPT och olika AI-tjänster.

– Den här tekniken är spännande då den är öppen och tillgänglig för alla. Mitt råd är att inte bara lyssna på vad andra säger i fikarummet, utan att våga testa och utforska AI- tekniken och applicera den i din vardag.

När: Torsdag den 28 september kl 15.00-16.00 
Länk: Länk skickas ut vid anmälan. 

Seminariet hålls på svenska. 

Vill du delta? Anmäl dig här

Medgivande – GDPR

Jag medger att uppgifter i detta formulär får användas av universitetet inom ramen för universitetets uppdrag med det syfte som angivits ovan.

Villkoren för behandling av personuppgifter vid Linnéuniversitetet.

Lägg till i din kalender