Texten Business Lab och studenter som arbetar
Invigning

Linnéuniversitetet Live: BusinessLab - en entreprenöriell miljö som kopplar samman utbildning, samverkan och forskning

Välkommen på invigning av Ekonomihögskolans nya Business Lab!

I BusinessLab utforskar, utrustar och utvecklar Ekonomihögskolan dagens och morgondagens ledare, organisationer och samhälle.

BusinessLab är ett viktigt steg framåt i vår strävan att ge våra studenter spetskunskap och relevanta verktyg, bedriva värdeskapande och engagerande forskning, och inte minst erbjuda en kreativ och innovativ miljö för att tillsammans med företag och organisationer samskapa ny kunskap och nya lösningar. 

I BusinessLab kan företag få hjälp av studenter och forskare inom till exempel:

  • Coachning kring affärsmodeller 
  • Simulering att fatta beslut 
  • Sinnesmarknadsföring
  • Gamification
  • Legoworkshop för verksamhetsutveckling 
  • Metodapplikationer för dataanalys

Utöver den officiella invigningen av BusinessLab kommer vi att presentera våra planer för framtida utveckling och användning, likaså dela exempel, erfarenheter och perspektiv på hur BusinessLab kan bidra till innovation och utveckling. Självklart kommer labbet vara öppet för rundvandring, likaså möjligheten att mingla med gäster, studenter, lärare och forskare…allt till toner av ljuv musik och gott tilltugg.  

Ingen föranmälan behövs. 

Varmt välkommen!

Linnéuniversitetet Live är en mötesplats mellan universitetet och det omgivande samhället. Målet med mötena är att synliggöra utbildning, forskning, projekt och verksamhet vid lärosätet genom att sätta kunskap i rörelse.

Ekonomihögskolan, hus Forma, Universitetskajen Kalmar Christel Olsson Lägg till i din kalender