Utställarhall under Byggardagen och Karriärdag Teknik
Heldag
Konferens

Karriärdag Teknik / Byggardagen

2024 kommer detta evenemang att vara den 18 november!

Den traditionella Byggardagen och Karriärdag Teknik är sammanslagna till ett event. Det blir en dag för företag, organisationer och studenter inom såväl bygg och data/it som teknik att nätverka med varandra.

Vi hoppas att 2023 års Karriärdag Teknik / Byggardag skall ge både dig som är företagare och och dig som är student nya möjligheter vad gäller att knyta värdefulla kontakter inför framtiden.

Precis som tidigare år har vi planerat för föreläsningar och andra aktiviteter i flera olika hus på Campus Växjö. Den stora utställningen av företrädare för olika företag och organisationer i flera hus kombineras med speed-dating och en pitch-tävling där arbetsgivare blir bedömda av studenter på scen.

Deltagaranmälan för företag / organisation har stängt. Vid frågor kontakta samverkan.ftk@lnu.se

Buss från Kalmar till Växjö?

Är du student och behöver plats på bussen Kalmar-Växjö så bokar du din tur- och returresa via följande länk: /länk borttagen/

Boka speed-dejting?

Länkar till tidsbokningen finns i programmet nedan.

Länk till sändningen

Delar av årets Karriärdag Teknik /Byggardag kan du följa via webben, använd i så fall denna länk: https://www.youtube.com/watch?v=CKvUZgTP8mU

Varför är denna dag så viktig?

På Linnéuniversitetet och fakulteten för teknik jobbar vi aktivt för att studenter redan under sina studier ska börja bygga upp sitt nätverk bland framtida arbetsgivare. Kontakter med företag och organisationer är viktigt under studierna inför fallstudier, vid praktik och examensarbeten.

Generellt sätt är studenterna på de här utbildningarna nyfikna på sin kommande arbetsmarknad och vår övertygelse är att studenter och bransch gynnas av att de studerande får en ökad förståelse för vad de framtida jobben faktiskt innebär.

Missa inte den här chansen - delta i Karriärdag Teknik och Byggardagen. Hör gärna av dig med frågor till  Ulrika Berg, Jan Novak eller mejla samverkan.ftk@lnu.se

Karriärdag teknik och Byggardagen är dessutom en del av Digitala veckan. Läs mer om Digitala veckan och Digitri här.

Lnu:s hållbarhetssymbol

Ett hållbart evenemang

Kärriärdag Teknik / Byggardagen 2023 är naturligtvis ett hållbarhetssäkrat möte enligt Linnéuniversitetets riktlinjer för ett hållbart evenemang. Riktlinjerna är kopplade till de 17 globala målen inom Agenda 2030 och innefattar de tre dimensionerna av hållbar utveckling: den ekonomiska, den sociala och den miljömässiga. 

Läs mer om Linnéuniversitetets hållbara evenemang här.

Heldag Campus Växjö, Hus K, M och N Ulrika Berg Lägg till i din kalender