Utställarhall under Byggardagen och Karriärdag Teknik
Heldag
Konferens

Karriärdag teknik och Byggardagen

Den traditionella Byggardagen och Karriärdag Teknik slås ihop till ett event. Det blir en dag för företag, organisationer och studenter inom både bygg, data/it och teknik att nätverka. Den här dagen är en möjlighet för dig som företag och student att knyta värdefulla kontakter inför framtiden.

Vi planerar för  utställning med företag och organisationer i flera hus, några föreläsningar som passar daegens tema karriär, speed-dating och pitch-tävling där arbetsgivare blir bedömda av studenter på scen.  Schemat för dagen planeras så det ska bli relevant för alla nämnda studentgrupper, med en kombination av tid för föreläsningar, aktiviteter och tid för att prata med deltagande organisationer. Utställningen med företag och organisationer öppnar preliminärt kl 10 och stänger preliminärt kl 15. Bussresa ordnas till växjö för studenter från Kalmar.

Anmäl ditt företag/din organisation

Anmälan för deltagande företag och organisationer är nu öppen!  Formuläret innehåller viss detaljinformation samt några frågor vad ni är särskilt intresserade av och svaren använder vi i materialet vi publicerar till studenterna inför dagen. Det går bra att justera/komplettera svaren i formuläret fram till en bit in i oktober.

Mer detaljerat program kommer publiceras här till hösten, när dagen närmar sig.

Varför är den här dagen viktig?

På Linnéuniversitetet och fakulteten för teknik jobbar vi aktivt för att studenter redan under sina studier ska börja bygga upp sitt nätverk bland framtida arbetsgivare. Kontakter med företag och organisationer är viktigt under studierna inför fallstudier, vid praktik och examensarbeten.

Generellt sätt är studenterna på de här utbildningarna nyfikna på sin kommande arbetsmarknad och vår övertygelse är att studenter och bransch gynnas av att de studerande får en ökad förståelse för vad de framtida jobben faktiskt innebär.

Missa inte den här chansen - delta i Karriärdag Teknik och Byggardagen. Hör gärna av dig med frågor till  Ulrika Berg, Jan Novak eller mejla samverkan.ftk@lnu.se

Karriärdag teknik och Byggardagen är dessutom en del av Digitala veckan. Läs mer om Digitala veckan och Digitri här.