Folk som står tillsammans - samarbete samverkan
Linnéuniversitetet Live

Linnéuniversitetet Live: Hållbar digitalisering

Digitalisering är en kraft som omdefinierar vår moderna värld. Men hur kan den stärka vårt fokus på hållbarhet och samarbete?

Häng med oss när vi utforskar möjligheterna att bygga starka relationer mellan Linnéuniversitetet och våra innovativa samarbetspartners.

Detta Linnéuniversitetet Live är en del av Digitalidag som går av stapeln runt om i hela landet fredag 13 oktober. På Universitetskajen i Kalmar kickar vi igång redan på torsdagseftermiddagen med spännande diskussioner och möjlighet att mingla med likasinnade studenter och representanter som brinner för hållbarhet och digitalisering.

Medverkande: 

  • Christoffer Carlsson Schött, digitaliseringsledare på Kalmar kommun, om Hållbara samarbeten inom digitalisering.
  • Sara Johansson, verksamhetsledare på Drivhuset, om att Utforska nya vägar till innovation och upptäck hur samarbete spelar en avgörande roll.
  • John Jeansson, universitetslektor vid Linnéuniversitetet, ger oss en en inblick i hur Ekonomihögskolans Business Lab fungerar som en inkörsport mellan studenter och näringslivet.

Varmt välkomna till OmniSpace i Hus Stella den 12 oktober klockan 15.00 - 16.00. Vi bjuder på lättare förtäring så anmäl dig nedan idag!

Läs mer om vad som händer runt om i hela Sverige på Digitalidags webb.

Tillsammans kan vi inspirera alla människor till att vilja och kunna vara en del av den digitala utvecklingen!

Digitalidag.org

Anmälan 12 oktober

Medgivande – GDPR

Jag medger att uppgifter i detta formulär får användas av universitetet inom ramen för universitetets uppdrag med det syfte som angivits ovan.

Villkoren för behandling av personuppgifter vid Linnéuniversitetet.

Linnéuniversitetet Live 
är en mötesplats mellan universitetet och det omgivande samhället. Målet med mötena är att synliggöra utbildning, forskning, projekt och verksamhet vid lärosätet genom att sätta kunskap i rörelse.