Peter Hellgren, Consid
Linnéuniversitetet Live

Linnéuniversitetet Live: Hållbart entreprenörskap

Consid – resan från startup till ett av Europas snabbast växande företag!

Välkommen till Linnéuniversitetet Live där Peter Hellgren, vd och grundare Consid, delar insikter från Consids resa – från startup i Vetlanda till ett av Europas snabbast växande företag inom it, affärsutveckling och kommunikation.

Vår tids utveckling, med allt kortare produktlivscykler, ökat fokus på innovation, nya affärsmodeller och en accelererande tjänstetillströmning, gör att techbranschen drivs framåt i en aldrig tidigare skådad takt. År 2000 var Peter Hellgren med och grundade Consid i Vetlanda med målet att etablera Sverige i framkant av digitaliseringen. Snabbspola till idag, och Consid består år 2023 av över 1800 experter, har över 700 kunder och är verksamma i flera nordeuropeiska länder.

Peter Hellgren, Consid

Peter Hellgrens framgångssaga med Consid har nog inte undgått någon och med Consid har han haft äran att ta emot priser i mängder. Allt från Sveriges bästa Arbetsgivare till DI Gasell. Men vilka utmaningar har resan som startade precis innan dotcom kraschen kantats av? Vad innehåller framgångsreceptet som tagit Consid från startup till it-jätte? Med Consid står Peter Hellgren längst fram i ledet och banar väg för en mer digitaliserad värld – ta del av hans insikter från resan.

På plats finns också Lnu Innovation och berättar om satsningen på medarbetares och studenters entreprenörskap.

Varmt välkommen till OmniSpace i entrén i hus Stella onsdag den 8 november. Vi bjuder fika från klockan 15.30 och föreläsningen börjar runt klockan 16.00.

 

Anmälan 8 november

Medgivande – GDPR

Jag medger att uppgifter i detta formulär får användas av universitetet inom ramen för universitetets uppdrag med det syfte som angivits ovan.

Villkoren för behandling av personuppgifter vid Linnéuniversitetet.

Linnéuniversitetet Live är en mötesplats mellan universitetet och det omgivande samhället. Målet med mötena är att synliggöra utbildning, forskning, projekt och verksamhet vid lärosätet genom att sätta kunskap i rörelse.