Förstoringsglas, job
Webinar

Tre steg till jobbet – del 2, Personligt brev

Tycker du det är knepigt att formulera ett personligt brev inför en jobbansökan eller en praktikplats? Ingen fara, Karriärvägledningen hjälper dig! Anmäl dig till Karriärvägledningens webinar för att få tips och inspiration om hur du kan gå tillväga när du skriver ett personligt brev, vad du ska skriva och vad du bör undvika.

Häng med på Karriärvägledningens webinarserie "Tre steg till jobbet" där du får inspiration och tips av våra karriärvägledare för att förbereda dig inför jobbsökarprocessen i tre fristående delar. Under detta webinar går vi igenom vad ett personligt brev är och hur du på bästa sätt skriver ett lyckat brev inför en jobbansökan eller en praktikplats. 

Anmälan sker via karriärportalen Jobteaser. Om det är första gången du loggar in behöver du skapa ett konto. Sedan kan du anmäla dig till detta och många fler karriärrelaterade event! Du hittar evenemanget på Jobteaser här.

Fixa lunchen, sätt dig vid datorn och lyssna på knepen för ditt personliga brev 2.0!

Detta är del 2 av karriärvägledningens webinarserie "Tre steg till jobbet", läs mer och anmäl dig till de andra delarna: 

 

Skriver Cv
Zoom Sofie Edström Lägg till i din kalender