ordet AI, AI-genererad bild
Konferens

AI and datadriven unconference

Välkommen till AI and Datadriven Unconference hos Kalmar Science Park med Projekt HPC för SMF.

Under en eftermiddag deltar du och likasinnade i spontana och engagerande diskussioner om AI och datadriven utveckling, helt utan förutbestämd agenda.

Ta chansen att lära från forskare och andra deltagare samtidigt som du delar dina egna tankar och insikter kring din datadrivna utveckling.

Genom gemensam dialog och kreativt tänkande skapar vi nya insikter och lärdomar. Vi ser fram emot att tillsammans skapa en givande diskussion om framtidens möjligheter och utmaningar inom AI och datadriven utveckling!

Tänk på att platserna är begränsade. Sista anmälningsdag är den 9/4 (en vecka innan) kl 23.59, anmäl dig endast om du vet att du kan närvara. Får du förhinder så avanmäl dig genom att maila Elin Gunnarsson .

Anmäl dig i formuläret nedan. Under aktiviteten kommer vi bjuda på fika så om du har allergier, vänligen skriv in det i ”Kost/allergi”.


Vid frågor hör av dig till Elin Gunnarsson, elin.gunnarsson@lnu.se, 0470-70 88 13 

Om Projektet HPC för SMF

Projektet HPC för SMF ger små och medelstora företag (SMF) i Linnéregionen möjlighet att öka sin datadrivna förmåga med stöd av artificiell intelligens (AI) och High Performance Computing (HPC). Läs mer om projektet på den här webbsida

Om Kalmar Science Park
Kalmar Science Park är en mötesplats med ett stort hjärta för entreprenörer. Genom teamwork och en vilja att utmana skapar vi momentum i företag. Tillsammans bygger vi framtidens näringsliv med visionen att göra lokala idéer till hållbara globala affärer. Läs mer om Kalmar Science Park på den här webbsida

Aktiviteten anordnas av Kalmar Science Park i samarbete med Linnéuniversitetet genom projektet HPC för SMF som finansieras av den Europeiska Regionala Utvecklingsfonden via Tillväxtverket, Region Kalmar län och Region Kronoberg. 

I samarbete

logotyp Kalmar Science Park

Finansiärer

logotyper ERUF Region Kronoberg region Kalmar län
Kalmar Science Park Bredbandet 1, 392 51 Kalmar Lägg till i din kalender