Tre personer sitter i en spiraltrappa
Heldag
Filmvisning

Filmvisning av "BLOMMANDE DRÖMMAR"

"BLOMMANDE DRÖMMAR" är ett samarbetsprojekt mellan studenterna Jojanneke van Duijn, Lena Sammüller och Viktorija Baltušytė från Linnaeus University Visual Communication + Change, samt Blomstermåla samhälle och många fler kreativa individer från Småland.

Tänk dig ett färgglatt och väl ihågkommet hus i en liten stad i Småland som sammanfört vänner, familjer och älskande sedan 1963. Nu är denna plats till salu eftersom kommunen beslutat att det inte är värt pengarna att hålla igång verksamheten.

Med det här projektet vill vi uppmärksamma Folkets Hus och dess betydelse för människorna i Småland. Vår film är en blandning av intervjuer, musik, dansföreställningar och en interaktiv installation som visar Folkets Hus berömda historia, dess osäkra nutid och dess hoppfulla framtid. Tillsammans strävar vi efter att samla in en symbolisk 1% av de nödvändiga reparationspengarna och donera dem till deras samhälle.

Evenemanget inleds med några inledande ord från samarbetspartnerna och fortsätter med visning av kortfilmen som följs av ett öppet golv som lämnar utrymme för diskussion.

Blomstermåla Folkets Hus

Adress: Storgatan 83, 384 30 Blomstermåla

Dag: lördagen den 27 april 2024.

Kl: 15:00-16:00 Eller Kl: 18:00-19:00

Biljett (gratis): Blomstermåla Folkets Hus - filmvisning

Facebook: på Blomstermåla Folkets Hus 

Instagram: Snail Mail Maniac Collective @snail.mail.maniac

GoFundMe: rädda Blomstermåla´s FOLKETS HUS

Heldag Folkets hus, Blomstermåla Lägg till i din kalender