ett bord med flera datorer
Konferens

IoT Unconference

Välkommen till IoT Unconference hos Kalmar Science Park med Projekt IoT-lab för SMF 2.0.

Delta i spontana och engagerande diskussioner om Internet of Things (IoT) utan förutbestämd agenda. Ta chansen att lära dig av forskare och andra deltagare, och dela dina egna insikter om din digitala utvecklingsresa och behov inom IoT.

Bidra till en dynamisk diskussion om framtidens digitala landskap med fokus på IoT-teknik. Efteråt kan du fortsätta dialogen över gemensam lunch hos Jonas Mat till självkostnadspris. Meddela gärna i anmälan om du vill delta i lunchen för att boka gemensamma bord.

Tänk på att platserna är begränsade. Anmälan är stängd. Får du förhinder så avanmäl dig genom att maila Elin Gunnarsson .

Vid frågor hör av dig till Elin Gunnarsson, elin.gunnarsson@lnu.se, 0470-70 88 13 

Hitta hit:

Kalmar Science Park
Bredbandet 1, 392 51 Kalmar
LOKAL: STUDION, våningsplan 2, till höger.

Om Projektet IoT-lab för SMF 2.0

Projektet IoT-lab för SMF 2.0.arbetar för att utveckla ett väl etablerat nätverk med företag i Linnéregionen som kan dra nytta av varandras kompetens och produkter inom Internet of Things (IoT). Läs mer om projektet på den här webbsida.

Om Kalmar Science Park
Kalmar Science Park är en mötesplats med ett stort hjärta för entreprenörer. Genom teamwork och en vilja att utmana skapar vi momentum i företag. Tillsammans bygger vi framtidens näringsliv med visionen att göra lokala idéer till hållbara globala affärer. Läs mer om Kalmar Science Park här.

Aktiviteten anordnas av Kalmar Science Park i samarbete med Linnéuniversitetet genom projektet  IoT-lab för SMF 2.0 som finansieras av den Europeiska Regionala Utvecklingsfonden via Tillväxtverket, Region Kalmar län och Region Kronoberg.

I samarbete

Logotyp Kalmar Science Park

Finansiärer

logotyper ERUF Region Kronoberg Region Kalmar län
Kalmar Science Park, Bredbandet 1, 392 51 Kalmar Lägg till i din kalender