Från stora utställarhallen (M-huset)
Konferens

Karriärdag Teknik/Byggardagen

Välkommen till 2024 års Karriärdag Teknik/Byggardagen! I likhet med tidigare år är detta tänkt att bli en heldag för företag, organisationer och studenter inom utbildningsområdena bygg, data/it och teknik med det övergripande syftet att alla skall få en extra möjlighet att kunna nätverka (och samverka) med varandra.

Vi hoppas att årets Karriärdag Teknik skall ge både dig som är företagare och och dig som är student nya möjligheter vad gäller att knyta värdefulla kontakter inför framtiden.

Precis som tidigare år har vi planerat för föreläsningar och andra aktiviteter i flera olika hus på Campus Växjö. Den stora utställningen av företrädare för olika företag och organisationer i flera hus kombineras med speed-dating och en pitch-tävling där arbetsgivare blir bedömda av studenter på scen.

Företagare/blivande utställare?

Är du företagare och vill anmäla dig som utställare under årets Karriärdag Teknik? Mer information om hur detta går till kommer under våren.

Buss från Kalmar till Växjö?

Är du student och behöver plats på bussen Kalmar-Växjö så kommer du att kunna en resa tur och retur till Campus Växjö.

Boka speed-dejting?

Även i år planerar vi - såklart! - för att möjliggöra massor av möten mellan studenter och företagare - mer information kommer så småningom.

Följ Karriärdag Teknik på distans

Delar av årets Karriärdag Teknik /Byggardag kommer att kunna följas via en direktsändning på webben - länk kommer förstås!

Utställare/företagare

Så småningom kommer du här också att kunna bekanta dig i förväg med alla utställare och planera din dag.

Varför är denna dag så viktig?

På Linnéuniversitetet och fakulteten för teknik jobbar vi aktivt för att studenter redan under sina studier ska börja bygga upp sitt nätverk bland framtida arbetsgivare. Kontakter med företag och organisationer är viktigt under studierna inför fallstudier, vid praktik och examensarbeten.

Generellt sätt är studenterna på de här utbildningarna nyfikna på sin kommande arbetsmarknad och vår övertygelse är att studenter och bransch gynnas av att de studerande får en ökad förståelse för vad de framtida jobben faktiskt innebär.

Missa därför inte denna chans - välj du också att delta i 2024 års Karriärdag Teknik! Hör gärna av dig med frågor till Ulrika Berg, Jan Novak eller mejla till samverkan.ftk@lnu.se

Hållbar logo

Kärriärdag Teknik 2024 är naturligtvis ett hållbarhetssäkrat möte enligt Linnéuniversitetets riktlinjer för ett hållbart evenemang. Riktlinjerna är kopplade till de 17 globala målen inom Agenda 2030 och innefattar de tre dimensionerna av hållbar utveckling: den ekonomiska, den sociala och den miljömässiga. 

Läs mer om Linnéuniversitetets hållbara evenemang här.

Campus Växjö, Hus K, M och N Lägg till i din kalender