Tangentbord, CV och glasögon på ett skrivbord

Ny på arbetsmarknaden?

Är det dags att söka jobb i vår? Kanske tar du examen eller behöver leta sommarjobb inom en ny bransch? Som student kan det ibland kännas svårt att konkurrera med mer erfarna kandidater, så hur kan du sticka ut från mängden?

Kom och lyssna på och prata med : Johanna Hermansson, rekryterings- och utvecklingskonsult Rebecca Pontmark, konsultsearch med kandidatansvar, från Unik resurs.

Unik resurs är ett rekryteringsföretag med uppdrag i hela Sverige och även internationellt. Med lång erfarenhet av rekrytering och head hunting erbjuder de Linnéuniversitetets studenter tips kring:

  • LinkedIn: hur kan du dra nytta av plattformens funktioner för att maximera din synlighet och attraktionskraft för potentiella arbetsgivare?
  • Konkreta tips och insikter om hur du, som nyexaminerad, kan göra ett starkt första intryck. Vad söker arbetsgivare? Hur kan du differentiera dig själv och visa upp dina unika kvaliteter?
  • Rekryteringstester: Få förståelse för de vanligaste rekryteringstesterna och hur du kan förbereda dig på bästa sätt. Unik Resurs delar med sig av strategier och resurser för att hantera dessa tester med självförtroende.

Ta med din dator så får du möjlighet att prova ett av de vanliga rekryteringstesterna som används av företag idag!

Plats: Campus Kalmar, sal MA129K

Anmälan: platser finns, det är bara att dyka upp!

Campus Kalmar Sofie Edström Lägg till i din kalender