möte, nätverk stad
Föreläsning/workshop

Rekryterare tipsar: Hur kan du sticka ut när du söker jobb? - Framgångsrika steg in i Arbetslivet-Växjö

Är det dags att söka jobb i vår? Kanske tar du examen eller behöver leta sommarjobb inom en ny bransch? Som student kan det ibland kännas svårt att konkurrera med mer erfarna kandidater, så hur kan du sticka ut från mängden?

Kom, lyssna på och prata med : Jessica Sjösteen, rekryterings- och utvecklingskonsult Rebecca Pontmark, konsultsearch med kandidatansvar, från Unik resurs.

Unik resurs är ett rekryteringsföretag med uppdrag i hela Sverige och även internationellt. Med lång erfarenhet av rekrytering och head hunting erbjuder de Linnéuniversitetets studenter tips kring:

  • LinkedIn: hur kan du dra nytta av plattformens funktioner för att maximera din synlighet och attraktionskraft för potentiella arbetsgivare?
  • Vad letar en reasercher efter på LinkedIn och hur kan du maxa matchning? 
  • Konkreta tips och insikter om hur du, som nyexaminerad, kan göra ett starkt första intryck. Vad söker arbetsgivare? Hur kan du differentiera dig själv och visa upp dina unika kvaliteter?
  • Rekryteringstester: Få förståelse för de vanligaste rekryteringstesterna och hur du kan förbereda dig på bästa sätt. Unik Resurs delar med sig av strategier och resurser för att hantera dessa tester med självförtroende.

Plats: Campus Växjö, H1211

Anmälan: Evenemanget är kostnadsfritt. Du är välkommen att dyka upp och ta del av all värdefull information!

Campus Växjö Lägg till i din kalender