-
Konferens

DELTA 2024

DELTA är Linnéuniversitetets årliga konferens för kunskaps- och erfarenhetsutbyte inom högskolepedagogiska frågor. Konferensen arrangeras av Sektion högskolepedagogik.

DELTA, är en lunch-till-lunchkonferens i Zoom, som kommande år är planerad till 20 – 21 mars 2024. Vår ambition är att det ska vara enkelt och smidigt att delta i DELTA, både för den som deltar och för den som bidrar med innehåll. Det innebär att vi söker olika format som inte kräver så mycket förberedelser.

Temat för konferensen 2024 är erfarenhetsutbyte med fokus på pedagogisk utveckling. Evenemanget utgör en utmärkt möjlighet för deltagarna att ta del av kollegors utvecklingsarbeten och forskning inom ämnet.

Under årens lopp har flera pedagogiska utvecklingsprojekt initierats vid Linnéuniversitetet av lärare, doktorander, bibliotekarier och IKT-pedagoger som har genomfört BHU (behörighetsgivande högskolepedagogisk utbildning). Vi hoppas att deltagare som har gått eller för närvarande går BHU–kursen vill bidra på DELTA 2024 för att sprida sina erfarenheter.

Samtidigt vill vi välkomna alla som har ett pedagogiskt utvecklingsarbete som ni vill dela, avslutat eller pågående att kontakta oss för att presentera ert arbete på DELTA 2024.

Kontaktperson för SeHPs arrangemang är Anna Wolke

Mer information om konferensen kommer i början av 2024.

- Zoom Anna Wolke Lägg till i din kalender