Linnédialogen
Välkommen till Linnéuniversitetet och campus Växjö torsdag 5 december 2024.
Skolhuvudmän som med övningsskolor och övningsförskolor samarbetar med lärarutbildningen vid Linnéuniversitetet bjuds in till Linnédialogen.
Vi inleder med registrering och kaffe kl. 08.45 i foajén i hus M på campus Växjö.
Förmiddagen ägnas åt diskussioner om utredning om ny lärarutbildning och om gemensamma strategier gällande till exempel kompetensförsörjning och praktiknära forskning i samverkan.
Vi pratar också om det kommande professionsprogrammet.
Efter lunch summerar vi den första terminen med övningsförskolor och övningsskolor för grundskola, gymnasium och vuxenutbildning och diskuterar gemensamma arbetssätt för att utvärdera verksamheten.
Inbjudan gäller skolchef eller motsvarande eller den skolchef utser.
Anmäl dig på nedanstående länk. Anmälan stänger 21 november.
Anmälan till Linnedialogen
Här kan du läsa mer om tidigare Linnédialoger
Om Linnéuniversitetet
Linnéuniversitetet är en kreativ och internationell kunskapsmiljö som odlar nyfikenhet, nytänkande, nytta och närhet. Det finns drygt 44 000 registrerade studenter vid Linnéuniversitetet.
Linnéuniversitetet finns i Växjö och Kalmar och erbjuder över 150 utbildningsprogram och 1 300 fristående kurser. Linnéuniversitetet bildades 2010 genom en sammanslagning av Växjö universitet och Högskolan i Kalmar.
Med drygt 2 100 anställda och 44 000 studenter är det ett modernt universitet med Småland som bas och världen som spelplats. Att studera och verka vid Linnéuniversitetet är att vara en del av en miljö som präglas av kunskap och utveckling. Studenter får ny kunskap och lär sig ett kritiskt förhållningssätt. Forskare gör nya upptäcker som kan förändra vårt samhälle. Anställda berättar om en arbetsplats med utmaningar och möjligheter. Linnéuniversitetet är ett universitet som får människor att växa.
Hitta i våra lokaler och byggnader i Växjö
Parkering Växjö
Det finns cirka 900 parkeringsplatser med en avgift på 2 kr/timme eller 20 kr/dygn på campus i Växjö. Även 60 avgiftsfria parkeringsplatser på Stallvägen (bredvid hus S).
Det finns också cirka 50 parkeringsplatser för elbil med laddstolpe. De finns på parkeringarna P06, P08, P10, P11, P12 och P14, och för dessa platser är avgiften 10 kr/timme.
Du betalar avgiften på något av följande sätt:
- Med hjälp av parkeringsappen Aimo (tidigare MobilPark) som anges på skyltningen startar, förlänger och avslutar du parkeringstiden, sparar registreringsnummer för dina fordon och väljer hur du vill betala dina fakturor. Se mer information nedan.
- Med SMS-tjänsten (se skyltningen) startar du din parkering genom att skicka ett SMS och ytterligare ett när du vill avsluta. Betalningen kommer inte på telefonfakturan utan en separat faktura och därmed kan även tjänstetelefoner användas. Fakturaavgift tillkommer.
- Myntautomat finns vid P06 Studentstigen.
- Kortautomat finns vid P10 Gulan.
Det är parkeringsförbud nattetid (klockan 00.00-05.00) på universitetets alla parkeringsplatser, oavsett erlagd avgift.
För nattparkering hänvisar vi till parkeringen på Brände udde, Stenladan, slottsparkeringen samt ca 30 st gästparkeringar som finns på Studentstigen 2-4,PG Veides väg 2,10 och 15, Tuvanäsvägen 2 och 8 samt Georg Lückligs väg 10.
Ett hållbart evenemang
Linnédialogen är ett hållbarhetssäkrat möte enligt Linnéuniversitetets riktlinjer för ett hållbart evenemang. Riktlinjerna är kopplade till de 17 globala målen inom Agenda 2030 och innefattar de tre dimensionerna av hållbar utveckling: den ekonomiska, den sociala och den miljömässiga. Läs mer om Linnéuniversitetets hållbara evenemang här.