Händer som håller jord och växt
Hub-konferens

A Sustainable Tomorrow

Den 11 september 2024 äger Nordens största digiloga hållbarhetsevent rum. Konferensen A Sustainable Tomorrow går av stapeln för elfte året. I samarbete med bland andra Växjö kommun är Linnéuniversitetet en av ca 150 hubbar runt om i Norden,

Årets fokusområde är: Dissonans – metoder och exempel för att minska glappet mellan det vi vet att vi måste göra och det vi gör.

År 2030 närmar sig med stormsteg och världen präglas av krig och konflikter. Vi vet att något måste göras. Och detta fort. Ändå pekar de flesta hållbarhetskurvor i helt fel riktning. 

Konferensen A Sustainable Tomorrow hålls i olika konferenshubbar över hela Norden denna dag. Vi på Linnéuniversitetet har fått förtroendet att hålla två av dessa hubbar hos oss, en i Fullriggaren på Universitetskajen i Kalmar och en i IKEA-salen uppe på Campus i Växjö. Förra året 2023 var antalet hubbar 150 och över 20 000 personer deltog, 2024 satsar vi på att nå ännu fler.

Målet med konferensen A Sustainable Tomorrow 2024 är att skapa gränsöverskridande samarbete över alla sektorer i hela Norden. Den enda vägen fram är tillsammans!

Mer information om program, anmälan och medverkande kommer senare i vår. 

 

 

 

 

 

Kalmar & Växjö Lägg till i din kalender