flyer för techday i Växjö
Inspirationsdag

Tech Day – en heldag med fokus på teknik!

Växjö Linnæus Science Park och Linnéuniversitetet bjuder in till Tech Day den 25 april!

Vi börjar förmiddagen med att fokusera på Den smarta staden. Teknik och uppkoppling genom Internet of Things och data är en förutsättning för att skapa smarta städer. Ni kommer att inspireras och få konkreta exempel av talare från bland annat RISE, Goda Hus, Wexnet, projektet IoT-lab för SMF och företaget C3C.

Under lunchen och pauserna finns möjligheter att mingla med företagen och verksamheterna som presenterar under dagen för att kunna få mer information om vilket stöd just du och ditt företag kan få, eller prata med andra som fått stöd för ytterligare inspiration.

På eftermiddagen sätter vi artificiell intelligens (AI) i fokus, som används alltmer i hela samhället och kan skapa nya möjligheter för företag inom en rad olika branscher och offentlig sektor. Ni kommer få information från AI Sweden, Linnéuniversitet samt konkreta exempel från fyra företag, Measure & Change, Roadlake Analytics, Virum Älgpark och Itfitsu som alla får eller fått stöd från projektet HPC för SMF för att utveckla sin datadrivna utveckling.

Programmet innehåller presentationer och inspirerande exempel på vad som görs idag och vi kommer lyfta behov och idéer kring hur just du och din verksamhet kan få stöd att utvecklas med stöd av tekniken.

Du kan välja om du vill vara med på hela dagen eller om du helst vill fokusera på den Smarta staden eller AI, din tid är värdefull och programmet är uppbyggt så att du kan välja det som intresserar just dig!

Agenda för dagen

09.00 Registrering

09.15 Presentationer med fokus på Smarta staden

10.30 Paus

10.45 Presentationer och panelsamtal - Smarta staden

12.00 Lunch. Ta chansen att nätverka och möta aktörer inom områdena.

13.00 Presentationer med fokus på AI och datadriven utveckling

14.00 Paus

14.15 Presentationer och panelsamtal – AI och datadriven utveckling

15.00 – 16.00 Rundvandring Växjö Linnæus Science Park

 

För mer information om dagen: https://vaxjolinnaeussciencepark.se/event/kommande-evenemang/2024-03-20-tech-day---en-dag-med-fokus-smarta-staden-och-ai

För frågor, kontakta elina.landqvist@vaxjo.se eller elin.gunnarsson@lnu.se 

Anmäl dig här: https://www.biljettkiosken.se/techday 

Finansiärer

logotyper ERUF, Region Kronoberg och Region Kalmar Län

I samarbete

logotyp Växjö Linnaeus Science Park
Växjö Linnæus Science Park, Lokal Celsius, Framtidsvägen 14, Växjö Lägg till i din kalender