Glada masterstudenter som poserar
Avslutningshögtid

Växjö: Avslutningshögtid för magister- och masterstudenter ht2023/vt2024

Den 29 maj firar vi dig som avslutat eller ska avsluta din magister- eller masterutbildning på Linnéuniversitetet, i Växjö och som studerat på plats eller på distans under höstterminen 2023 och vårterminen 2024. Under den här dagen hålls två högtider.

För studenter i Kalmar hålls samma högtid fredag den 31 maj.

Högtid beroende på vilken fakultet du studerat vid
Två högtider hålls den här dagen. En för studenter som studerat vid fakulteten för samhällsvetenskap och fakulteten för hälso- och livsvetenskap och en annan för studenter som studerat vid ekonomihögskolan, fakulteten för konst och humaniora och fakulteten för teknik. 

  • Kl 10.00- ca 12.00 Avslutningshögtid: fakulteten för samhällsvetenskap och fakulteten för hälso- och livsvetenskap.

  • Kl 14.00- ca 16.00 Avslutningshögtid: ekonomihögskolan, fakulteten för konst och humaniora och fakulteten för teknik.

I din e-postinbjudan framgår vilken högtid du är inbjuden till.

Program
Under högtiden varvas underhållning med hyllningsceremonier och tal. Det är en festlig och högtidlig tillställning som avslutas med mingel.

Inbjudan och mer information
Inbjudan skickas ut per e-post i början på mars 2024. Där framgår ytterligare information om hur många gäster du får ta med dig och vilken klädkod som gäller, med mera. Till alla studenter som anmäler sig till högtiden skickas också information ut om hur högtidsceremonin går till och mer detaljerat hur ni uppmärksammas i samband med den.

Du som studerat på distans är välkommen att delta antingen på plats, eller via Zoom.

Livesändning av avslutningshögtid avancerad nivå
Högtiden livesänds. Det innebär att om du har familj, vänner eller släktingar som inte kan komma på högtiden så kan de ändå få ta del av högtiden. Länken till livesändningen publiceras på Lnu.se samma vecka. 

Frågor
Har du frågor kring avslutningshögtid avancerad nivå är du välkommen att höra av dig till oss på avslutningshogtid@lnu.se eller se om du finner svar på din fråga på vår FAQ om avslutningshögtid avancerad nivå.

Mer information
För mer information besök Lnu.se/avslutningshogtidavanceradniva

Växjö Konserthus, västergatan 11, Växjö Lägg till i din kalender