Blommor

Jubileumsföreläsningar

Alla öppna jubileumsföreläsningar hösten 2020 är inställda pga Corona. Några av dem kommer förhoppningsvis äga rum under våren 2021.

Värdefulla vatten 9/3 2021 kl. 18.00. Hus Culmen, Universitetskajen, Kalmar

Naturfotograf Johan Hammar håller föredrag om sin fina utställning Värdefulla Vatten. Utställningen stod uppställd på Kaggensgatan i Kalmar under våren så förhoppningsvis har många av er sett den. Johan Hammar är utbildad sötvattenbiolog och en erkänd naturfotograf. Han är också en oerhört inspirerande föreläsare så varmt välkommen att komma till Universitetskajen och lyssna på honom!

Johan Hammar i vattenfall

Läs mer om Johans multimediaprojekt Sötvatten - en värld av liv.

Föreläsningen är ett del av Kalmarmöten och ett samarbete mellan Linnéuniversitetet och Kalmar Vatten.

Vad gäller höstens planerade föreläsningar följer vi utvecklingen av Covid-19 och måste kanske anpassa härefter.