Universitetskajen där Linnéuniversitetet Live hålls.

Linnéuniversitetet Live

Linnéuniversitetet välkomnar nya och etablerade samverkansaktörer inom näringsliv och offentlig sektor samt intresserad allmänhet till Universitetskajen i Kalmar. Vi vill synliggöra utbildning, forskning, projekt och verksamhet vid lärosätet genom att sätta kunskap i rörelse.

Torsdagar kl.15.30-16.45 erbjuder Linnéuniversitet uppdateringar och presentationer om forskning, specifika utbildningar, samarbetsprojekt och pågående utvecklingsarbeten. Varje tillfälle inleds med en programpunkt på 20-30 minuter följt av frågestund, samtal och mingel. I övrigt kommer programmet variera till innehåll och form. I anslutning till programmet erbjuds möjlighet till förtäring i samarbete med café Wud på Universitetskajen.

Gemensamt är möjligheten att möta Linnéuniversitetets forskare, medarbetare och studenter. Tillsammans formar vi det goda samtalet, Universitetskajen som mötesplats och lusten att veta mer.

Varmt välkomna!

Träffar med Linnéuniversitetet Live

Föreläsare vid Linnéuniversitetet Live
Signe Kjaer Jensen, forskare och Beate Schirrmacher, universitetslektor, vid träffen den 11 november 2021 Mer om eventet här
Föregående bild Nästa bild
Föreläsare och publik vid Linnéuniversitetet Live.
Fredrik Ahlgren, projektledare för "IoT för små och medelstora företag i Linnéregionen" vid träffen den 14 oktober 2021 Mer om eventet här
Föregående bild Nästa bild
Föreläsare och publik vid Linnéuniversitetet Live.
Föregående bild Nästa bild
Föreläsare och publik i samtal vid Linnéuniversitetet Live.
Fredrik Ahlgren, projektledare för "IoT för små och medelstora företag i Linnéregionen" och deltagare minglar vid träffen den 14 oktober 2021 Mer om eventet här
Föregående bild Nästa bild
Föreläsare, moderator och publik vid Linnéuniversitetet Live.
Fredrik Ahlgren, projektledare för "IoT för små och medelstora företag i Linnéregionen" och moderator Ted Durdel vid träffen den 14 oktober 2021 Mer om eventet här
Föreläsare och publik vid Linnéuniversitetet Live

Om Linnéuniversitetet Live i media