workshop

eHälsoinstitutet bjuder in till workshop under Vitalis 2016

eHälsoinstitutet bjuder in till en workshop under Vitalis 2016. Representanter från eHälsomyndigheten, Läkarförbundet, Sverige kommuner och Landsting, SFMI, Socialstyrelsen, akademin och personer som arbetar ute i verksamheterna med ehälsa deltar i workshopen för att diskutera ”Hur kan vi kompetensutveckla befintlig och blivande personal inom hälsa, vård och omsorg inom eHälsa?”

eHälsoinstitutet genomförde en liknande workshop under Vitalis 2015 då myndighetsrepresentanter, akademin och personer som arbetar med ehälsa inom olika verksamheter kom fram till att det finns ett behov av kompetensutveckling inom eHälsa. (se rapport)

Årets workshop, som hålls på Vitalis i Göteborg tisdag den 5 april kl 15.15-17.00, kommer ha samma upplägg och spinna vidare på ämnet med en diskussion kring "Hur kan vi kompetensutveckla befintlig och blivande personal inom hälsa, vård och omsorg inom eHälsa?"

Vill du delta? Anmäl dig HÄR.

Läs mer om förra årets workshop under Vitalis 2015.