Peter Wolodarski - foto Rikard Westman

Öppna föreläsningar och samtal av och med Peter Wolodarski och Nurten Özkoray

Välkommen till två öppna föreläsningar
Tid: Onsdag 23 mars kl.15.00-16.30
Plats: IKEA-salen, hus-N campus Växjö

Detta är det första tillfället i en serie föreläsningar och samtal om några av vår tids stora samhällsutmaningar.

Peter Wolodarski, som sedan 2013 är chefredaktör på Dagens Nyheter, kommer att tala om "Globalisering, polarisering och digitalisering - sökandet efter nya arenor för det goda samtalet" och Nurten Özkoray, Communications consultant, f.d. journalist från Turkiet talar om "The role of values and freedom of speech in global dialogue".

Efter de inledande föreläsningarna bjuds publiken in att delta i samtalet. Moderator: Christina Dahlgren, Linnéuniversitetet

Detta evenemang spelas in i IKEA-salen på campus Växjö och direktsänds till sal C305 (hus Falken, Nygatan 18B i Kalmar).

Mer information om föreläsningsserien
Föreläsningen ingår i serien: Akademins roll i en tid när det öppna samtalet utmanas. Läs mer om kommande föreläsningar: https://lnu.se/forskning/evenemang/text---akademins-roll-i-en-tid-nar-det-oppna-samtalet-utmanas/

Kontaktperson:
Ninni Whalström, dekan för Fakulteten för samhällsvetenskap, tfn: 0722-05 96 98