Lnu.se

Välkommen till nya Lnu.se

Linnéuniversitetets nya webb har lanserats.

Nu har Linnéuniversitetets nya webb lanserats. För oss är det viktigt att ligga i framkant och ha en modern hållbar sajt som är tillgänglig för våra målgrupper.

Den nya Lnu.se har fokus på den mobila användaren samt har en väl utvecklad sökfunktion så att du lättare hittar det du söker.

Nya Lnu.se har fyra huvudingångar:

• Utbildning
  • Forskning
  • Bibliotek
  • Möt Linnéuniversitetet

Ta gärna en stund åt att surfa runt på sidan. Botanisera bland vårt omfattande utbildningsutbud, förkovra dig i vår forskning eller varför inte spana in Linnéuniversitetet som arbetsgivare eller samverkanspartner. Oavsett vilka sidor du besöker hoppas vi att du kommer gilla vår nya webb.

Kontakt vid fel
Vid fel information på en specifik webbsida, kontakta sidans innehållsansvarig. (finns längst ner på resp. webbsida) Om innehållsansvarig saknas så maila till kommunikationsavdelningen@lnu.se.

Vid tekniska problem, kontakta IT-avdelningen. it-avdelningen@lnu.se