maskros

Nu startar ledarskapsgrupper i hela Småland

Under 2017 startar flera ledarutvecklingsgrupper (LUG) i Kalmar, Kronobergs och Jönköpings län. Linnéuniversitetet samarbetar med Jönköping University om verksamheten i Centrum för ledarskap och nya grupper startar efter hand.

Den 13 december blev det klart att också Region Jönköpings län län går in och stöder Centrum för ledarskap. Sedan tidigare finns beslut från både Region Kronoberg och Regionförbundet i Kalmar län och i grunden finns Familjen Kamprads stiftelse. Det ger oss bra muskler för att arbeta med den så viktiga frågan om innovationsstödjande ledarskap.

Centrumet bildades formellt i oktober 2016 och nu har vi tre år framför oss att bygga upp verksamheten till en permanent arena för ledarskapsfrågor.

Under hösten 2016 startade de första ledarutvecklingsgrupperna i Växjö. I mars räknar vi med start för nästa omgång.

Programmet för en LUG hittar du här. Vi kommer gärna till din organisation och beskriver det unika upplägget närmare. Ta kontakt med projektledare Kerstin Årmann.