Responsive header image

Ändra det som sitter i väggarna

På ledardagen i Oskarshamn den 16 november får du hjälp med den eviga frågan "Hur förändrar jag sådant som sitter i väggarna?".
Till din hjälp kommer Jörgen och Klara och exemplet med företaget som rev ner tapeterna på väggarna och satte dit nya.

Jörgen Jonsson och Klara Lampa berättar om Öresundskraft AB och företagets arbete för att förändra.

- När Öresundskraft arbetsgrupper blev effektivare ökade lönsamheten, de fick fler och nöjdare kunder, kostnaderna minskade och personalen blev effektivare och mer välmående, konstaterar Klara.

Dessutom ökade flexibiliteten och öppenheten för förändring, en aspekt som är särskilt relevant för företag, organisationer eller branscher som står inför förändring. De rev helt enkelt bort de gamla tapeterna på väggarna och satte dit nya.

Jörgen Jonsson kommer från Move Management, en av Sveriges ledande konsultbyråer inom ledarskap och förändringsarbete med kontor i bl.a. Karlskrona och Jönköping. Klara Lampa gjorde sin intervjustudie på Öresundskraft som student vid Umeå universitet. Resultat kan användas av företag som vill förbättra den interna effektiviteten och öka sina prestationer.

Läs mer om programmet i Oskarshamn och anmäl dej till dagen - precis som 150 andra redan gjort.