Jean Stevenson-Ågren

eHälsoinstitutet presenterade forskning på världskongress i Barcelona

I slutet av augusti fick Jean Stevenson-Ågren, universitetslektor vid eHälsoinstitutet, möjlighet att presentera sin forskning på European Society of Cardiology (ESC) Congress 2017 i Barcelona, världens största kongress inom kardiovaskulär medicin.

I sällskap av toppkardiologer världen över presenterade Jean en poster om sin forskning: ”Dokumentation av vitalparametrar i datajournaler – En risk för patientsäkerheten?

– Av 10 700 abstracts godkändes 4 500, berättar Jean Stevenson-Ågren. Det känns extra roligt att kunna vara där och ta del av så många intressanta föredrag och banbrytande forskning.

Digital Hälsa var ett nytt tema under kongressen som med sina 32 700 deltagare och över 500 föredrag bidrog till utvecklingen av kardiovaskulär medicin världen över.