tjej som arbetar vid dator

Gunilla Bradley Center medarrangör av stor internationell konferens

Omkring 400 deltagare väntas delta i Global Innovation and Knowledge Academys åttonde internationella konferens som arrangeras vid Linnéuniversitetet i Växjö i juni 2018.

I juni 2018 kommer forskningscentret Gunilla Bradley center för digitala affärer (GBC) att vara medarrangör för den åttonde årliga internationella konferensen för Global Innovation and Knowledge Academy (GIKA). GIKA är en global nätverksorganisation för forskare med uppgift att underlätta innovation och kunskapsutveckling. Organisationen arrangerar en årlig konferens för forskare – en plattform för att presentera, diskutera och utveckla aktuella frågor om företag och ledning, innovation och kunskap.

– Det är en ära och ett erkännande att GIKA har beslutat tilldela 2018 års konferens till Linnéuniversitetet, under ledning av Gunilla Bradley center för digitala affärer, säger professor Darek M Haftor, ledare för GBC.

GIKA-konferensen 2018 hålls vid Linnéuniversitetet i Växjö den 27-29 juni. Dess tema är Digital Transformations och Value Creation i International Markets, vilket återspeglar forskningsagendan för GBC:s forskare. Man förväntar sig att konferensen kommer att locka över fyrahundra akademiker från hela världen, vilka representerar alla ledarskaps- och teknikrelaterade vetenskapsgrenar.