Responsive header image

Nyfikna ledare coachar studenter

Här är fem rutinerade ledare som precis har fått var sin ung student med ledarambitioner att coacha - och få inspiration av. Inom Centrum för ledarskap i Småland värdesätter vi också det omvända mentorskapet.

Linnéuniversitetets nystartade mentorprogram har haft sin första kick off i Växjö. Mentorprogrammet innehåller fyra spår, varav Centrum för ledarskap i Småland står för det med ledarfokus. 

För de rutinerade och engagerade ledarna väntar nu en spännande tid som samtalspartner till varsin student i Juniorledarskapsakademin. Studenterna vill lära mer om ledarskap genom en personlig kontakt och ledarna får tillgång till en blivande ledares reflektioner - en form av omvänt mentorskap som många chefer efterfrågat.

På bilden väntar Victoria Carlsson, Adam Airosto, Marianne Johansson-Hellström, (Maria Elander, ansvarig för matchningen), Kulla Persson Kraft och Per-Henrik Nilsson på första träffen med sina respektive studenter. 

I Juniorledarskapsakademin matchar vi ledare och studenter två gånger om året. Intresserad? Anmäl dej till nästa omgång:

Anmälingsformulär för dej som är ledare.

•Anmälningsformulär för dej som är student.