workshop

Alumn- och karriärdag för programmet Nutrition och livsmedels­vetenskap

Den 5 oktober ägde den fjärde alumn- och karriärdagen för programmet Nutrition och livsmedelsvetenskap rum i Kalmar.

Det är en dag då studenter och alumner möts för att få inspiration för framtiden och för att se vilka möjligheter som finns i arbetslivet.

Katarina Ellborg från det entreprenöriella universitetet höll i en workshop
Katarina Ellborg från det entreprenöriella universitetet höll i en workshop. Foto: Drivhuset.
2 3

I år höll Drivhuset en workshop, tillsammans med Katarina Ellborg, från det entreprenöriella universitetet. På endast femton minuter växte många bra affärsidéer fram inom ämnet.

Dagen gästades även av Gustav Johansson som driver bloggen Jävligt gott. Gustav berättade om hur du kan påverka din klimatpåverkan genom att äta en mer vegetariskt eller vegansk kost.