campus

Cecilia Liljenrud ny kommunikationschef vid Linnéuniversitetet

Det är nu klart att Cecilia Liljenrud tillträder som ny kommunikationschef vid Linnéuniversitetet. Hon kommer närmast från motsvarande tjänst vid Skolinspektionen.

– Jag är glad och stolt över förtroendet att få leda och bidra i utvecklingen av kommunikationsarbetet på Linnéuniversitetet tillsammans med mina medarbetare.Det ska bli väldigt spännande att verka i en så kreativ och dynamisk miljö, och med ett så viktigt uppdrag, säger Cecilia Liljenrud.

Före Cecilias tid vid Skolinspektionen var hon kommunikationsdirektör vid Kronofogdemyndigheten. Hon har också varit kommunikationschef vid Diligentia och chef för internkommunikationen vid Skandia. Hon har även arbetat som språkkonsult och har en journalistutbildning i botten.

Cecilia Liljenrud tillträder den 20 augusti.

Per Brolin, universitetsdirektör, telefon 070-568 95 13, mejl per.brolin@lnu.se
Annika Sand, pressansvarig, telefon 076-830 01 05, mejl annika.sand@lnu.se

Cecilia Liljenrud
Cecilia Liljenrud, ny kommunikationschef vid Linnéuniversitetet.
kalmar