"Då ska jag söka till Linnéuniversitetet!"

Vad är det som fäller avgörandet när gymnasieelever väljer vid vilket lärosäte de vill studera vidare?

Det kan så klart vara många olika orsaker. När informationsdagen för blivande studenter hölls fanns Bengt Persson och Maria Elander från  Juniorledarskapsakademin (JLA) på plats tillsammans med bland annat universitetets alla utbildningsprogram.
Vi är stolta över att vara smått unika med JLA och därför var det roligt att få presentera utbudet för gymnasieelever från hela regionen.

- Vi mötte stort intresse och en elev sa direkt att "Då ska jag söka till Linnéuniversitetet". Tillgången till JLA avgjorde för henne, berättar Maria Elander som höll i informationen.

Nu fortsätter vi berätta om JLA genom att också åka ut till gymnasieskolor. Vill din skola ha besök? Mejl direkt till Maria Elander!