[Åtgärdat] Problem att hämta ut LNU-kortet (passerkort)

Uppdaterad 180921
Felsökning pågår av vår 3-parts leverantör. Vi hoppas kunna hitta en permanent lösning inom kort. Under tiden finns följande lösningar att tillgå:

Skapande av LNU-kort
Om ni har problem med att skapa ert LNU-kort på sidan https://lnukortet.lnu.se kan det bero på att foto som ni laddar upp inte är i JPG-format. Ladda upp i rätt format och försök på nytt.
Skulle det inte hjälpa beror felet på andra tekniska orsaker som vi i dagsläget arbetar med att lösa.

Utskrift/kopiering/scanning
Utskrifter/kopiering/scanning kan ni göra på skrivarna utan ert passerkort. För att göra en utskrift behöver ni manuellt knappa in (eller logga in med) ert studentkontos användarnamn och lösenord på skrivaren.

Lokaler
Åtkomst till lokaler har ni under dagtid även utan ert passerkort. Däremot kan det finnas vissa grupprum/lokaler som kräver passerkort.

Uppdaterad 180911
Leverantören har löst en del av problemet som består i att det har saknats behörigheter på det nya kortet.
En annan del av problemet är att det foto som laddas upp till kortet måste vara i formatet .jpg för att det ska fungera.
Leverantören fortsätter jobba på en lösning då det gäller att man blir utloggad från systemet eller får felmeddelande när man trycker på "Beställning av passerkort".


Tidigare meddelande:
Det är för tillfället problem med att hämta ut LNU-kortet via https://lnukortet.lnu.se/ Detta är felanmält till leverantören som arbetar på att lösa problemet.

/IT-avdelningen och LOS